2
Mayıs
2024
Perşembe
EĞİTİM

İnönü üniversitesi öğretim elemanı alacak

Malatya İnönü Üniversitesi'ne bağlı fakültelerde, istihdam edilmek üzere öğretim elemanları alınacağı bildirildi.

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, fakültelerde istihdam edilmek üzere 2547 sayılı kanun ve ilgili yönetmelik esaslarıyla devlet hizmetine girmede aranılan şartlara haiz öğretim elemanları alınacağı belirtildi. Açıklamada, Tıp Fakültesi'ne Halk Sağlığı Anabilim Dalı'na 2, Kardiyoloji Anabilim Dalı'na 1, Genel Cerrahi Anabilim Dalı'na 2 ve Çocuk Cerrahisi Anabilim Dalı'na 1 profesör, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Anabilim Dalı'na 1 ve Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı'na 1 doçent, Genel Cerrahi Anabilim Dalı'na 1 ve Göz Hastalıkları Anabilim Dalı'na ise 1 yardımcı doçent alınacağı belirtildi.

Fen-Edebiyat Fakültesi'ne Sosyoloji Bölümü Genel Sosyoloji ve Metodoloji Anabilim Dalı'na 1, Matematik Bölümü Uygulamalı Matematik Anabilim Dalı'na 1, Kimya Bölümü Fizikokimya Anabilim Dalı'na 1 ve Fizik Bölümü Atom ve Molekül Fiziği Anabilim Dalı'na 1 profesör alınacağı kaydedildi. Fen-Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölüm Genel Sosyoloji ve Metodoloji Anabilim Dalı'na ise 1 yardımcı doçent alınacağı belirtildi.

Rektörlüğün açıklamasına göre, Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölüm Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı'na 2 ve Türkçe Eğitimi Bölümü Türkçe Öğretmenliği Anabilim Dalı'na 1 yardımcı doçent alınacak. Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Proses ve Reaktör Tasarımı Anabilim Dalı'na ise 1 doçent alınacağı kaydedildi.

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü'nün açıklamasında, öğretim üyesi alımlarıyla ilgili bilgilerin rektörlükten alınabileceği kaydedildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2006 Cumartesi 14:36:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?