3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Şehir eşkıyaları hastaneye saldırdı!

Muş Devlet Hastanesi'nin poliklinikler binasına dün gece giren kişi ya da kişiler, polikliniklerin kapılarını kırdı ve bazı evrakları dağıttı. Sabah hastaneye gelen hastalar, polis tarafından sürdürülen çalışmalar yüzünden 3 saat boyunca dışarıda beklemek zorunda kaldı.

Dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, girdikleri Muş Devlet Hastanesi'nde, 8 polikliniğin kapısının kırılarak içerideki evrakları dağıtırken, herhangi bir şeyin çalınmadığı bildirildi. Mesai saatinin başlamasıyla ortaya çıkan olayla ilgili Muş Devlet Hastanesi'ne gelen polislerin incelemelerde bulunması sebebiyle hastalar yaklaşık olarak 3 saat boyunca kapıda bekledi.

Olayla ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Muş Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Reşit Sönmez, hastaneden hiçbir şey çalınmadığını ve sadece 8 poliklinik kapısının kırılarak içeride evrakların dağıtıldığını, bir şeylerin arandığını söyledi. Polislerin hastanede gerekli incelemeler yaptığını kaydeden Sönmez, konuyla ilgili tahkikatın sürdürüldüğünü belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2005 Perşembe 16:42:29
Güncelleme :22 Eylül 2005 Perşembe 16:47:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?