3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Amatörde şike iddiası

Adalet Gücü futbol takımının başkanı Musa Çalışçı, amatör ligde şike olduğunu ve kendilerini kümeye düşürmek için ASKF Başkanı başta olmak üzere herkesin çaba içerisinde olduğunu belirtti.

Çalışçı, ASKF başkanı Kemal Türkan’ın Adalet Gücü futbol takımını kümeye düşüreceğini ve şimdiye kadar futbolcularının büyük bölümüne cezalar yağdırdığını vurguladı.

Daha önce Malazgirt ile yaptıkları karşılaşmada, 2-0 önde olmalarına rağmen hakemin maçı iptal ettiğini ve hükmen 3-0 mağlup olduklarını ayrıca 3 puanda hanelerinden silindiğini ama başka bir takımın maçının iptal edilmesi sonucu sadece hükmen mağlup sayıldığını puan cetvelinden puanının silinmediğini belirten Musa Çalışçı, ASKF’nin malzeme yardımlarında dahil kendilerine yardım etmediğini söyledi.

Bir karşılaşmada 16 maç ceza alan futbolcusunun daha sonra futbolcunun birilerini devreye sokmasıyla sahte evrak düzenleyerek o futbolcunun cezasının 4 maça indirildiğini belirten Çalışçı, “Ceza alan futbolcu benim takımımda bile olsa hak etmişse cezasını çeksin ama sahte evrakla cezası indirilmesin” dedi.

Kümede kalmak için Malazgirt ile yarıştıklarını belirten Adalet Gücü futbol takımı başkanı Musa Çalışçı, “Malazgirt-Gençlerbirliği karşılaşmasında Gençlerbirliğinin maça çıkmayacağı söyleniyor. Şayet böyle bir şey olsa kulübüm kümeye düşecek, ama Gençlerbirliği maça çıkıp bir puan dahi alsa bu kümede kalmamız için bize yeterli gelecektir. Gençlerbirliği’nin maça çıkmaması şike değil midir? Bence en büyük şike budur. Yetkililerden konuya müdahale etmelerini rica ediyorum” dedi.

Nejdet Armağan - Kenthaber / Muş
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2005 Perşembe 12:42:50
Güncelleme :17 Kasım 2005 Perşembe 17:04:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?