5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

"Bedavadan biraz pahalı" ayakkabı!

'Bedavadan biraz pahalı' sloganı ile Türkiye'de bir çok şubesi bulunan Hangar Ayakkabı, 160. şubesini Van'da açtı.

Sıhke Caddesi Mustafa Altay parkı yanında bulunan mağazanın açılışına Vali Yardımcısı Halil Berk, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Van Belediyesi Ak Parti Meclis Üyesi Çetin Karaduman, Hangar Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Selçuk ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Hangar Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Selçuk, Türkiye'de 'bedavadan biraz pahalı' sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, 4.90 TL'ye ayakkabı sattıklarını söyledi. Aile firması olarak kurulan Hangar Ayakkabı'nın Çin'den gelen ucuz malların Türk piyasasındaki etkisini gidermek için ayakkabı yan sanayicileri ile ortaklaşa hareket ettiğini ifade eden Selçuk, "Hangar Ayakkabı olarak yan sanayicilerin fikirlerini dinliyoruz ve her zaman dayanışma içindeyiz. Firma genel merkezi olarak şu an 50 kadar yan sanayi ile çalışıyoruz. Bugün 4.90 TL ayakkabılar satıyoruz. Bu fiyata Çin'den kalitesiz mal getirmek bile mümkün değil. Van'da açtığımız 160. mağazamızla 40 kişiyi iş sahibi yaptık" dedi.

Van halkına kaliteli ve ucuz ürün satmayı taahhüt ettiklerini ifade eden Selçuk, Van'da açtıkları mağazanın aynı zamanda dokuzuncu ve son bölge bayii olma özelliğini de taşıdığını belirtti. Yapılan konuşmaların ardından Hangar Ayakkabı Van Bölge Bayii hizmete açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2009 Cumartesi 19:35:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?