7
Mayıs
2024
Salı
VAN

1 günde 3 AVM açıldı

VAN'DA 1 GÜNDE 3 ALIŞVERİŞ MERKEZİ AÇILDI

Van Valisi Münir Karaloğlu, Van da bir günde üç alışveriş merkezinin açılmasının artık Türkiye'nin ekonomik krizden çıktığını gösterdiğini söyledi.

Vali Karaloğlu, bir günde üç alışveriş merkezinin açılışına katıldı. İkinisan Caddesi üzerinde içerisinde Sentetik Buz Pateni Pisti'nin de yer aldığı lüks alışveriş merkezinin açılışını yapan Karaloğlu, ardından Maraş Caddesi üzerinde işletmeciliğini Turan Avcı'nın yaptığı 'Roka' isimli alışveriş merkezinin açılışına katıldı. İşletmeyi gezen ve açılışa katılan davetlilerle de sohbet eden Karaloğlu, beraberindeki Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, İl Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert ve Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zahir Kandaşoğlu ile birlikte bu kez Bahçıvan Mahallesi Abdurrahman Gazi Sokak'taki Tatarlar Alışveriş Merkezi'nin açılışına da katıldı.

İşletme sahibi Ahmet Tatar, Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ile birlikte açılış kurdelesini kesen Vali Karaloğlu, alışveriş merkezini gezdikten sonra basın mensuplarına bir günde üçüncüsünü gerçekleştirdikleri müesseselerle ilgili değerlendirme daha yaptı. Karaloğlu "Bir hafta sonunda üç alışveriş merkezinin açılması artık Türkiye'nin ekonomik krizden çıktığını da gösteriyor. Demek ki ekonomide bir hareketlilik, bir canlılık var. Bu canlılık neticesinde de ilimizde yeni yeni işyerleri, yeni yeni alışveriş merkezleri açılıyor. İşyerlerinin açılması bizleri mutlu ediyor. Tabi kentimizin kaliteli işyerlerine, kaliteli alışveriş merkezlerine, kaliteli otel ve eğlence merkezlerine sahip olması, kentin kalitesini de artıracaktır. Kapıköy-Sınır Kapısı açıldıktan sonra bu kente çok sayıda turist gelecek. Bu kentte onları mutlu edemezsek, memnun edemezsek başka yerlere gidecektir. Onun için bu müesseseler, bu kent için çok önemli. Bu müesseseler artık işletme sahiplerinin değil, bu kentin sahipleri olarak görüyoruz. Üç işyeri sahibine de bol kazanç diliyorum" dedi.

VAN'DA 1 GÜNDE 3 ALIŞVERİŞ MERKEZİ AÇILDI
VAN'DA 1 GÜNDE 3 ALIŞVERİŞ MERKEZİ AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2010 Cumartesi 16:27:05
Güncelleme :27 Şubat 2010 Cumartesi 18:41:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?