2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

130 çocuk polis kampında

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik başlatılan kentin tarihi ve turistik yerlerinin tanıtılması amacıyla Polis Kampı'na götürülen 130 öğrenci gönüllerince eğlendi.

Serhat Mahallesi'nde ikamet eden 130 ilköğretim öğrencisi Edremit ilçesinde bulunan polis kampında çeşitli oyunlar oynayarak eğlendi. Voleybol, futbol, ip atlama, yakan topu gibi oyunlarla eğlenen çocuklar mutlu bir gün geçirmenin tadını çıkardı. Polis ağabey ve ablaları ile oynayan, ip atlayan Gazi İlköğretim Okulu öğrencisi Dilan Dimez, bu uygulamayı çok beğendiğini söyledi. Dimez, "Polisler sayesinde ilk kez Van Gölü'nde tekneye bindim. Üniversiteye giderek Van kedilerini gördüm. Bize çok iyi davranıyorlar. Onları çok seviyorum. Çok mutlu oldum" dedi.

Öğrencilerle birlikte gezi ve ziyaretlere katılan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Psikolojik Hareket Büro Amiri Başkomiser Erdal Şahin, çocuklarla çok güzel vakit geçirdiğini söyledi. Şahin, "Siz çocuklar geleceğimizin teminatısınız. Kampımıza katılmakla bizleri şereflendirdiniz. Sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Van Emniyet Müdürlüğü olarak ilin ekonomik, sosyal kültürel birçok çalışmasında hep öncü olan polisimiz, sosyal amaçlı çalışmalarda da üzerine düşeni yapmaktadır" şeklinde konuştu.

İlköğretim okulu öğrencilerine yönelik düzenlenen program daha sonra Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu tarafından verilen öğle yemeği ile son buldu.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 23:29:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?