7
Mayıs
2024
Salı
VAN

18 yaşındaki kız ölmek istedi

İNŞAATIN 6. KATINA ÇIKAN GENÇ KIZI POLİS SON ANDA KURTARDI

Van'da bilinmeyen bir nedenden dolayı intihar etmek için bir inşaatın 6. katına çıkan genç kızı polis son anda kurtardı.

Edinilen bilgiye göre L.T. (18) isimli genç kız, bilinmeyen nedenden dolayı intihar etmek için Vali Mithatbey Mahallesi'nde inşaat halinde bir binanın 6. katına çıktı. Burada çalışan işçilerin olayı görmesi üzerine polise haber verildi. Polis ve itfaiye ekipleri kısa sürede bölgeye giderek çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri ise kızı ikna etmek için yukarı çıktı. Polisin ikna çabaları sürerken, itfaiye ekipleri de şişme branda açtı. Polis, bir ayağını boşluğa bırakıp

meraklı kalabalığın yüreğini hoplatan kızı bir anlık dalgınlığından faydalanarak arkadan yakaladı. İnşaatın bahçesinde hazır bekletilen 112 Acil Servis ambulansına alınarak Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen L.T., burada yapılan kontrolün adından Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi psikiyatri servisine sevk edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İNŞAATIN 6. KATINA ÇIKAN GENÇ KIZI POLİS SON ANDA KURTARDI
İNŞAATIN 6. KATINA ÇIKAN GENÇ KIZI POLİS SON ANDA KURTARDI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2010 Pazartesi 16:01:05
Güncelleme :4 Ekim 2010 Pazartesi 17:53:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?