2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

2. ordu komutanı bölge ziyaretlerinde

Bölge ziyaretlerine başlayan 2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Van Valisi Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti.


Ege Ordu Komutanlığı'ndan Malatya 2. Ordu Komutanlığı'na atandıktan sonra bölge ziyaretlerine başlayan Orgeneral Necdet Özel, Van Valiliği'ni ziyaret etti. Sabah saatlerinde Malatya'dan askeri uçakla Van'a gelen Orgeneral Özel, 30 Ağustos'ta korgeneralliğe yükselecek olan Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Yurdaer Olcan ile birlikte Van Valiliği'ne geldi.

Van Valisi Özdemir Çakacak ve Vali Yardımcısı Ali İpek tarafından valilik bahçesinde karşılanan Orgeneral Özel, polis merasim mangasını selamladıktan sonra Vali Çakacak'ın makamına geçti. Orgeneral Özel, Vali Özdemir Çakacak ile basına kapalı olarak yaklaşık yarım saat görüştü. Görüşmenin ardından Vali Çakacak, Orgeneral Özel'e bir plaket verdi.


2. Ordu Komutanı Orgeneral Necdet Özel, valilik çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni atandığı görevinden dolayı Van ilini ziyaret ettiğini söyledi. Orgeneral Özel, "Bu gelişim münasebetiyle Sayın Valimle tanışma imkanı buldum ve kendisine nezaket ziyaretinde bulundum. Sizlerin aracılığıyla da bütün Vanlı hemşehrilerime sağlık, mutluluk, huzur ve neşe dolu günler diliyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 14:27:54
Güncelleme :20 Ağustos 2008 Çarşamba 14:32:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?