3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

23 Nisan hazırlıkları

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Van Merkez Öğrenim Birimi'nde eğitim gören minik çocuklar, 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlıklarını sürdürüyor.

Atatürk Şehir Stadyumu'nda yapılacak olan etkinliklere bu yıl ilk defa katılacak olan TEGV Van Merkez Öğrenim Birimi miniklerinin, eğitim parkında bulunan düşler atölyesinde hazırlanan renkli yüzlerle yürüyüş kortejine katılarak halkı selamlayacağı belirtildi.

Bir hafta önce başlatılan çalışmaların 22 Nisan 2008 tarihine kadar devam edeceği bildirildi. TEGV Van Merkez Öğrenim Birimi Sorumlusu Sibel Alptekin, gönüllüler tarafından eğitilen 54 minik çocuğun ilk defa 23 Nisan Bayramı'na katılacağını söyledi. TEGV tişört ve şapkalarını giyerek yürüyüş kortejine çıkacak miniklerin düşler atölyesinde hazırlanan renkli yüzler maskeleri ile halkı selamlayacağını ifade eden Alptekin, parklarında başlattıkları çalışmalarla çocukları etkinliğe hazırladıklarını söyledi. Alptekin, "Bu yıl ilk defa 54 çocuk ile 23 Nisan etkinliklerine katılacağız. Gönüllü öğretmenlerimiz ile başlattığımız çalışmalarda çocuklara yürüyüş provaları yaptırıyoruz. Miniklerimiz TEGV Van Merkez Öğrenim Birimi adına yürüyüş kortejinde halkı selamlayacaktır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 12:43:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?