5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

26 çocuk polisin misafiri oldu

Van Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ekipleri, Çaldıran ilçesinden gelen 26 öğrenciyi misafir etti.


Sabah saatlerinde Çaldıran Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Amirliği işbirliği ile minibüslerle Van'a getirilen Çubuklu Köyü Galatasaray ilköğretim Okulu öğrencileri güzel bir gün geçirdi. Öğrencilere ilk olarak Toplum Destekli Polis Büro Amirliği'nde çizgi film izlettirildi. Çizgi filmi büyük bir keyifle izleyen öğrenciler hoşça vakit geçirdiler. Toplum Destekli Polis Büro Amirliği'ni gezen öğrenciler, ardından Van Gölü sahilindeki İskele'ye giderek tekneye bindirildi. Tekne içinde polislerin verdiği
balonları şişirip, şarkılar söyleyen çocuklar gönüllerince eğlendi. İlk kez Van Gölü ve tekneleri görmenin mutluluğunu yaşayan çocuklar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Daha sonra Van Kalesi'ne götürülen çocuklar burada Van Evi'ni gezdi. Çocuklar gördükleri tarihi ve turistik yerleri görmenin kendilerini çok mutlu ettiklerini belirterek, kendilerine bu imkanı sağlayan polislere teşekkür etti.
Gezi ile ilgili bilgiler veren Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Gökhan Emiroğlu, amaçlarının polis halk ilişkisini geliştirmek olduğunu belirterek, "Van'a gelen çocukları birimimizde misafir etmek, onlara eşlik etmek bizleri de çok mutlu ediyor. Öğrenciler çok mutlu oldular, doyasıya eğlendiler. Buna benzer etkinliklerimiz devam edecek" dedi.


Hava muhalefeti nedeniyle kısa tutulan gezi, Van Kalesi'nde çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 18:53:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?