4
Mayıs
2024
Cumartesi
VAN

3 çocukla yaşam mücadelesi veriyor

Van’ın Vali Mithatbey Mahallesi’nde yaşayan ve kocası tarafından terk edilen Zehra Bekler, 3 hasta çocuğuyla birlikte hayırsever bir vatandaşın verdiği eski boş bakkal dükkanında yaşamak zorunda kaldı.

19 yılık evliliğin ardından kocası tarafından terk edildikten sonra çocukları ile birlikte ortada kaldığını söyleyen anne Zehra Bekler, zor durumda hayata tutunma mücadelesini verdiğini söyledi.

Anne Bekler, Çağlar (19), Baran (15) ve Zeynep Bekler (11) isimli çocukların günden güne hastalıklarının ağırlaştığını belirterek, "Eşim bazı nedenlerden dolayı hapse girdi. Burada tanıştığı bir bayanla evlendi ve bizi terk etti. Ben de 3 hasta çocuğumla ortada kaldım. Kulak zarı yırtık olan 15 yaşındaki Baran’ın ameliyat edilmesi gerek. Buradaki doktorlar çocuğun acilen ameliyat edilmesi ve bu amaçla Ankara veya İstanbul’a gönderilmesi gerektiğini söylediler. Kalp hastası da olan büyük oğlum Çağlar’ın psikolojik sorunları var. Babasının ismini duyar duymaz etrafındakilere saldırıyor. Bunalım yüzünden gözlerinde problemler de oluştuğu için, okul arkadaşlarının kendisiyle alay etmesine çok üzülüyor. Sürekli bademcikleri şişen 11 yaşındaki kızım Zeynep ise okula gidemiyor. Maddi durumumuz da çok kötü" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2005 Perşembe 00:22:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?