5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

3 hırsızlık olayı aydınlatıldı

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 3 ayrı hırsızlık olayı aydınlatılırken, çok sayıda çalıntı malzeme ele geçirildi.


Edinilen bilgiye göre, ilde yaşanan hırsızlık olaylarına karşı çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, 3 ayrı hırsızlık olayını daha aydınlattı.


Vali Mithatbey Mahallesi Çavuşbaşı Sokak üzerinde park halindeki minibüste meydana gelen hırsızlık olayı sonrası bölgeye giden Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde olayı gerçekleştiren E.İ. isimli şahsın kimlik bilgilerine ulaştı. Bu bilgiler doğrultusunda harekete geçen ekipler, zanlının ikamet ettiği eve düzenledikleri operasyonda E.İ.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Evde yapılan aramada minibüsten çalınan çok sayıda örgü ipi, bir oto yıkamadan çalınan çok miktarda motor yağı ve benzin katkı maddesi ile Bahçıvan Mahallesi'nde bir iş yerinden çalınan bol miktarda tıraş bıçağı ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerle 3 ayrı hırsızlık olayı da aydınlanmış oldu. Zanlı sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürülürken, olayla ilgili olduğu belirtilen ve firarda olan S.K. isimli şahsın da arandığı belirtildi.

İha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 12:18:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?