2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

30 dakikalık dehşet

VAN’ın Çatak İlçesi’ndeki ilköğretim okulunda hizmetli olarak çalışan 50 yaşındaki Hadi Çakı, kendisine saldıran ve 30 dakika boğuştuğunu söylediği kurdu başına taşla vurarak öldürdü.

Ayağından yaralanan Çakı, hastanede ayakta tedavi edildi. Çakı'nın yaşadığı bu olay halen vizyonda olan ve ünlü aktör Liam Neeson'un başrolünde oynadığı Hollywood filmi Gri Kurt'u akıllara getirdi. Ancak filmin senaristler dahi filmin sonunda Çakı'nın yaptığını düşünmemişti.

Olay bugün saat 06.00’da Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. Evinden çıkıp, hizmetli olarak çalıştığı Hürriyet İlköğretim Okulu’na giden Hadi Çakı, yolda bir kurdun saldırısına uğradı. Sokak arasında karla kaplı yolda yaklaşık 30 dakika kurtla boğuştuğunu söyleyen Çakı, ayağından yaralandı. Buna rağmen Çakı, yerden aldığı taşla başını vurduğu kurdu öldürdü. Hastaneye kaldırılan ve ayakta tedavi edilen Çakı, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

Hadi Çakı'nın yaşadığı bu olay halen vizyonda olan Gri Kurt (The Grey) filmini akıllara getirdi. Filme uçak kazasında kurtulan bir grup insan doğa şartları ve kurtlarla mücadele ederek hayatta kalmaya çalışıyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 28 Mart 2012 Çarşamba 14:03:51
Güncelleme :31 Mart 2012 Cumartesi 16:38:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?