3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

4 kişi hayatını kaybetti

Van'da bir köy minibüsün kayaya çarparak takla atması sonucu ilk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza Van- Özalp karayolunun 22. kilometresinde meydana geldi. Sabah saatlerinde Hazine köyünden yolcularını aldıktan sonra Van'a gelmek için yola çıkan Cahit Gör yönetimindeki 65 HA 236 plakalı köy minibüsü, bilinmeyen bir nedenden dolayı yoldan çıkarak kenarda bulunan büyük kaya parçasına çarptı. 

Çarpmasının etkisiyle yol boyunca defalarca takla atan köy minibüsü, yaklaşık 50 metre sonra ancak durabildi. Bazı yolcuların cesetlerinin etrafa saçıldığı kazada araç sürücüsü Cahit Gör ile Fetullah Ringör, Nihat Kılıç ve Salih Derince olay yerinde hayatını kaybederken, T.Ö., T.Ö., H.T., N.D., F.Y. ve F.G. ise yaralandı. 

Olay yerine gönderilen ambulanslarla alınan yaralılardan sağlık durumu ağır olan T.Ö. ve. T.Ö. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne, H.T., N.D., F.Y. ve F.G. ise Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Kazanın duyulmasıyla olay yerine gelen kazazedelerin yakınları sinir krizleri geçirdi.

iha
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2008 Salı 12:50:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özkan yüğrük IP: 78.167.161.xxx Tarih : 24.09.2008 11:39:33

ALLAH SABIR VERSİN. KALANLAR İNŞALLAH KURTULURLAR.