5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

70 aileye gıda yardımı

YARDIMA MUHTAÇ 70 AİLEYE GIDA YARDIMI YAPILDI

Van Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü tarafından yardıma muhtaç 70 aileye gıda yardımı yapıldı.

Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü, Van Valiliği tarafından başlatılan 'Kardeş Okul-Kurum' kampanyası çerçevesinde kardeş okulları olan Beyüzümü İlköğretim Okulu'nda eğitim öğretim gören öğrencilerin ailelerine gıda yardımı yaptı.

Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Fuat Şimşek, tespit edilen ailelerle okulda bir araya gelerek onlarla tek tek sohbet ettikten sonra içerisinde kuru gıdanın bulunduğu paketleri 70 aileye dağıttı. Burada bir açıklama yapan Şimşek, valilik tarafından başlatılan kampanya çerçevesinde Beyüzümü İlköğretim Okulu'nun kardeş okulları olduğunu hatırlatarak, 'Kardeş Okul-Kurum' kampanyası kapsamında kendi faaliyet alanları içerisine giren kurumlarla iş birliği içerisine girdiklerini söyledi. Kardeş okulun ihtiyaçlarını gidermek için çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Şimşek, "Bu çalışmalar kapmasında ilde faaliyet gösteren bir marketle işbirliğine girerek kardeş okulumuzda öğrenim gören ve maddi durumları iyi olmayan 70 ailemize gıda yardımında bulunduk. Okul idaresi tarafından belirlenen ailelere içerisinde kuru gıdanın bulunduğu yardım paketleri dağıttık. Bu çalışmalarımız sürekli devam edecek" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2011 Salı 16:35:04
Güncelleme :22 Mart 2011 Salı 17:55:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Fatih BEDİRHANOĞLU IP: 85.110.196.xxx Tarih : 26.03.2011 11:14:09

Afedersiniz ama yaptığınız yardımla birlikte o aileyi fotoğraflarla teşhir etmeye ne hakkınız var...Müdüre bak...Bir de poz vermiş.Yazık.Çok yazık