5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Abalı'ya minibüs seferleri başlıyor

ABALI KAYAK MERKEZİ'NE MİNİBÜS SEFERLERİ BAŞLIYOR

Van'ın Gevaş ilçesindeki Abalı Kayak Merkezi'ne minibüs seferlerinin başlatılacağı bildirildi.

Konu ile ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Gevaş S.S. 5 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkan Emrullah Arvas, ilk etapta günde tek sefer uygulaması yapacaklarını söyledi.

Talebe göre sefer sayısının artabileceğini ifade eden Arvas, "Abalı Kayak Merkezi, bizim için faydalı bir tesistir. Kayak merkezine sefer yapmamız, minibüs sahibi arkadaşlarımız için en azından bir iş imkanıdır. Bugünden sonra kayak merkezine günde bir sefer düzenleyeceğiz. Sonra duruma bakacağız. Talep olursa sefer sayısını artırırız" dedi.

Gevaş Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fahrettin Ceylan ise, kayak merkezsindeki en büyük sorunun konaklama olduğunu belirterek, "Buraya gelen turistler veya kayak severler konaklamada sorun yaşıyorlar. Kayak merkezinde lüks restoran ve eğlence yerleri olması şarttır. İnsanlar burada konaklarsa o zaman esnaf da kazanır. Biraz zamana ihtiyacımız var. Bunun için sabırlı ve umutlu olmak gerekir. Çünkü daha tüm kapasiteyle çalışma kıvamına gelmedi. Geldiği takdirde ilçemize çok daha fazla fayda sağlayacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

ABALI KAYAK MERKEZİ'NE MİNİBÜS SEFERLERİ BAŞLIYOR
ABALI KAYAK MERKEZİ'NE MİNİBÜS SEFERLERİ BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2011 Salı 17:19:05
Güncelleme :15 Şubat 2011 Salı 17:30:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?