6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

ABB'den kardeş okula dergi

ABB'DEN KARDEŞ OKULA DERGİ

Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şube Başkanlığı, 'Kardeş Okul-Kurum' projesi kapsamında kardeş okulu olan Hüsrev Paşa İlköğretim Okulu'na dergi hediye etti.

Van Valiliği tarafından başlatılan proje kapsamında okula ilk olarak kitap bağışı ve SBS desteği veren Anadolu Basın Birliği (ABB) Van Şube Başkanlığı, desteklerine bir yenisini daha ekledi. Kardeş okulu için okul dergisi hazırlayan ve tüm masraflarını üstlenen ABB, yaklaşık bin 500 dergiyi Hüsrev Paşa İlköğretim Okul Müdürü Naci Aslan'a teslim etti.

Öğle saatlerinde ABB Van Şubesi'ne gelen okul yetkilileri, hazırlanan dergilere göz attılar. ABB Yönetim Kurulu üyeleri Deniz Baş Zahit, Celal Geçken ve Sinan Başak'ın da hazır bulunduğu dergi teslimatı sırasında kardeş kurum ve okul yetkilileri bol bol sohbet etti. Baskı kalitesi başta olmak üzere verilen emekten duydukları memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Naci Aslan, ABB gibi bir kardeş kurumlarının olmasından dolayı memnun olduklarını belirtti. Eğitim konusunda ABB'nin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarına olan inançlarının tam olduğunu ifade eden Aslan, tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Eğitime büyük önem verdiklerini, bundan sonraki aşamalarda da bu desteklerinin her zaman süreceğini ifade eden Anadolu Basın Birliği (ABB) Genel Başkan Yardımcısı Vezir Baş ise, çocukların eğitiminin ülke için öneminin büyük olduğunu belirtti. Her kesimin eğitime olan desteğini sürdürmesi gerektiğini kaydeden Baş, bir ülkenin ilim ve eğitimle kalkınabileceğini anlattı. Derginin tüm masraflarının kendilerince karşılandığını vurgulayan Başkan Baş, ilerleyen süreçlerde daha güzel çalışmaların gerçekleşeceğine değindi. Hüsrev Paşa İlköğretim Okulu'nu hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını anlatan Baş, okul yetkilileri ile birlikte çocukların eğitimi konusunda ellerinden gelen hiçbir destekten kaçınmayacaklarını kaydetti.

ABB'DEN KARDEŞ OKULA DERGİ
ABB'DEN KARDEŞ OKULA DERGİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 18:44:04
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 19:01:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?