2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Adapazarı'ndan geldiler

Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu üyeleri Van Valisi Özdemir Çakacak'ı makamında ziyaret etti. 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Öztürk, Başkan Yardımcısı Orhan Ekici, Muhasip Üye Muzaffer Güneş, Yönetim Kurulu üyeleri Kazım Arslan ve Kadir Savaş'ı makamında kabul eden Vali Çakacak, hemşehrileriyle hasret giderdi. Van'ın sosyal, kültürel ve ekonomik potansiyelinden bahseden Çakacak, ATSO Yönetim Kurulu'nu Van'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini dile getirerek, hemşehrilerine de selam gönderdi.
 
ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Öztürk'de Vali Çakacak'ın 1,5 yıl önce göreve başladığını ancak ziyaretin çeşitli sebeplerden dolayı geciktiğini belirterek "Sayın valimiz bizim evladımız. Aslında geç kalınmış bir ziyaret. Valimiz 1,5 yıldan beridir Van'da görev yapıyor. Biz bir fırsat bulup da gelemedik. Van-Asya Ticaret ve Sanayi Fuarı'da bir bahane oldu. Biz de bu fırsatı değerlendirdik. Sayın valimize hayırlı olsun ziyaretine geldik. Fuarın açılışına iştirak ettik. Buradaki etkinliklere katıldık. Van'da bulunduğumuz süre içinde de başta Valimiz olmak üzere Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Meclis Üyesi Şaban Gültepe'nin çok yakın ilgisini gördük. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın valimizin başkanlığında işadamı ve sanayicileri de Adapazarı'na bekliyoruz" dedi. 

Sıcak bir ortamda geçen ziyarette Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu ve Meclis Üyesi Şaban Gültepe de hazır bulundu. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Erol Öztürk, ziyaret anısına özel işlemeli vazo hediye ederken, Vali Çakacak da hemşehrilerine Muradiye Şelalesi'nin işlendiği tabak hediye etti. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından Vali Çakacak, hemşerilerini kapıya kadar uğurladı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 18:02:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?