3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Aday adayı Zahir Soğanda açıklama yaptı

Van Belediye Başkanlığı için Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) resmi adaylık başvurusunda bulunan Avukat Zahir Soğanda, "Teknik ve uzman arkadaşlarımla birlikte yapmış olduğum projeleri hayata geçirmek için Van Belediye Başkanlığı'na talibim" dedi. 

Parti binasında düzenlenen törende konuşan AK Parti İl Başkanı Vesim Yaviç, Zahir Soğanda'nın aday adaylığının onur verici olduğunu söyledi.
 
Van Belediye Başkan adayı kesinleşince seçilemeyen aday adayları ile birlikte partileri için çalışacaklarını ifade eden Yaviç, tüm adaylara başarılar diledi. 

Aday adaylığı başvurusu ile ilgili değerlendirmede bulunan Zahir Soğanda ise hazırladığı projeler ile Van'ı her yönüyle 21. yüzyılın dünya kenti haline getirmeye aday olduğunu belirtti. 

Göreve geldiği taktirde başarılı çalışmalar yapacağına olan inancının tam olduğunu anlatan Soğanda, "Van'ın hak ettiği yerde olabilmesi için, yeni bir ekibe, dinamik ve sürekli kendini yenileyen bir personele, kent kimliğini oluşturan yeni bir vizyona, sivil bir anlayışa, demokratik bir bakışa sahip, ufku geniş, yeniliğe açık, geleceğe güvenle bakan, herkese eşit mesafede olan, kardeşliği, barışı, eşitliği, hukukun üstünlüğünü, sosyal olmayı kendisine şiar edinen, halkın içinden gelen, halkla birlikte çalışan, yönetimde şeffaf olmayı öngören, yeni ve genç bir belediye başkanına ve ekibe ihtiyaç vardır. Bu vesileyle teknik ve uzman arkadaşlarımla birlikte yapmış olduğum projeleri hayata geçirmek için Van Belediye Başkanlığı'na talibim" dedi. 

Yapılan konuşmanın ardından Zahir Soğanda evraklarını AK Parti İl Başkanı Vesim Yaviç'e teslim ederek Van Belediye Başkanlığı için AK Parti'nin aday adayı olma sürecini başlatmış oldu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 17:36:29
Güncelleme :16 Aralık 2008 Salı 18:17:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?