6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Ağabeye 3 kurşun!

AĞABEYİNİ SOKAK ORTASINDA ÖLDÜRDÜ

Van'da bir kişi, bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştığı ağabeyini sokak ortasında tabancayla 3 el ateş ederek öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, Emin Paşa Mahallesi Eski Fidanlık Sokak'ta meydana geldi. Kendisine ait 65 H 0062 plakalı özel halk otobüsünde muavinlik yapan Remzi T. isimli şahıs, Eski Fidanlık Sokağı'nda seyir halindeyken kardeşi N.T. 65 M 0060 plakalı minibüsü ile önünü kesti. Otobüsün yanına giden N.T., ağabeyine aşağı inmesini ve biraz konuşmak istediğini söyledi. Bunun üzerine aşağıya inen Remzi T. ile kardeşi N.T., sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, N.T.

yanında taşıdığı tabancayla ağabeyine 3 el ateş ettikten sonra geldiği minibüsle olay yerinden kaçtı. Çevredekiler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri Remzi T.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ve nöbetçi savcının incelemesinin ardından, şahsın cesedi otopsi yapılmak üzere Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

AĞABEYİNİ SOKAK ORTASINDA ÖLDÜRDÜ
AĞABEYİNİ SOKAK ORTASINDA ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 12:02:04
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 13:02:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?