6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Ahıra polis baskını

BÜYÜKBAŞ HAYVAN HIRSIZLIĞI

Van'da, ihbar üzerine bir ahıra baskın düzenleyen polis, 5 büyükbaş hayvanı ele geçirdi, olayla ilgili yakalanın 2 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, önceki gün 155 Polis İmdat hattına yapılan bir ihbarda, Şafak Mahallesinde ikamet eden ve belediyede çalışan H.Ö. isimli şahsın ikametinin ahır kısmında 5 adet çalıntı hayvan olduğu ve bu hayvanları S.B isimli şahsın getirdiğinin ihbar edildi.

Bunun üzerine, bahse konu adreste yapılan aramada, küpeleri sökülmüş 5 adet büyükbaş hayvan bulunarak el konulurken olay ile ilgili H.Ö. isimli şahıs da yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan çalışmalar neticesinde, yaklaşık olarak 15 gün önce 5 adet büyükbaş hayvanın çalındığı, bu hayvanlardan bir tanesinin müşteki D.Ç., dört tanesinin H.K. isimli şahsa ait olduğu belirlendi, maddi değeri 7 bin 500 lira olan hayvanlar müştekilerine teslim edildi.

Olay ile ilgili yakalanan H.Ö. isimli şahıs, ifadesinde; 5 adet büyükbaş hayvanı kendisine S.B isimli arkadaşının bakması için bıraktığını beyan etmesi üzerine, yakalanan S.B. isimli şahısın GBT sorgulamasında, 4 adet hayvan hırsızlığı olayından dolayı sabıkasının olduğu tespit edilmiştir. Şüpheliler H.Ö. ve S.B. isimli şahıslar, haklarında tanzim edilen iki ayrı büyükbaş hayvan hırsızlığı olayı ile ilgili olarak çıkartılmış oldukları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

BÜYÜKBAŞ HAYVAN HIRSIZLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 17:54:02
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 19:23:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şehitler ölmez emin çölaşan ş r f s i z IP: 88.250.60.xxx Tarih : 25.06.2010 10:18:41

bu inek hırsızları geçen sene muradiyeye dadanmışlardı 30 40 hayvan çaldılar ama yakalandılar şu an erciş ceza evindeler Allah onların belasını versin onların pkklılardan hiç bir farkı yok aynı eşkiya ve çapulcudur bunlar  birde belediyede çalışıyor belediyede ortakları vardır bunların yardım almadan çalamazlar çünki bunların 30 bir olur sonra olurlar yarım adam