2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Aileler kavga etti: 2 yaralı

Van'da, boşanma meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan 2 aile mensupları arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.


Alınan bilgilere göre olay, Cumhuriyet Caddesi PTT Sokak üzerinde meydana geldi. Aralarından boşanma meselesi yüzünden husumet bulunan ve isimleri alınamayan ancak, Çatak İlçesi Dokuzdam köyünde geçici köy koruyucusu olduğu iddia edilen kişilerin de aralarında bulunduğu 3 kişilik bir grupla, Ö.T. ve C.Y. karşılaştı. Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Köy koruyucu olduğu belirtilen ve soyisimleri Porçak olduğu kaydedilen bir kişi üzerinde bulundurduğu silahla açtığı ateş sonucu Ö.T. ve C.Y. çeşitli yerlerinde yaralandılar. Çevrede yetişen vatandaşlar tarafından olay yerinde alınan yaralılar Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, olaya karışan şahıslar yaya olarak kaçarak kayıplara karıştılar.


Olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şahısların saklanabilecekleri yakınlarının evlerinde arama yaptığı kaydedildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 14:00:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?