6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Akaryakıt ihalesi gerçekleşti

VAN BELEDİYESİ AKARYAKIT İHALESİ

Van Belediyesi 2010 yılı akaryakıt ihalesi, İhale Komisyonu üyeleri, teklif sahipleri ve basın kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Belediye salonunda Cuma Köylüoğlu başkanlığında toplanan komisyon üyeleri teklif veren şirket sahiplerini davet ederek ihale toplantısını başlattı. Açık ihale usulü ile gerçekleştirilen ihalede teklif veren 3 firmanın kapalı zarflarının yasalara uygun şekilde hazırlandı ve ağızları mühürlendi. Toplantıda Kaya Petrolleri Limited Şirketi, Hakan Deniz Ürünleri Limited Şirketi ve Zafer Otomotiv Limited Şirketi'nin teklif mektupları açılıp okundu. Buna göre Kaya Petrol 1 milyon 834 bin 900 TL, Zafer Otomotiv

1 milyon 845 bin 410 TL ve Hakan Petrol ise 1 milyon 848 bin 730 TL teklif verdi. İhale sonucunda en düşük ihale bedeli Kaya Petrol tarafından verildi. Teklif dosyalarının ayrıntılı incelemesinden sonra önümüzdeki hafta ihale sonucunun açıklanması bekleniyor.

İhalenin ardından basın mensuplarına teşekkür eden Cuma Köylüoğlu "İhalelerimizi şeffaf bir politika ile katılımcılara açık bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Halka hesap veren bir yol izliyoruz. Bu ihalemizde aynı şartlarda yapılmış ihaledir. Şaibe yönlendirme gibi bir tavır takınmadan sizlerin huzurunda yapmış olduğumuz ihalenin belediyemize ve Van'a hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

VAN BELEDİYESİ AKARYAKIT İHALESİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 16:39:04
Güncelleme :9 Şubat 2010 Salı 18:22:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?