5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

AKP Başkale adayına karşılama

Van'ın Başkale İlçe Belediye Başkanı Ejder Yağızer, mensubu olduğu Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) tarafından tekrar aday gösterilmesi üzerine geldiği ilçede kalabalık bir partili gurubu tarafından karşılandı.

Geçtiğimiz hafta sonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'da düzenlenen aday tanıtım toplantısının ardından bugün ilçeye dönen Belediye Başkanı Ejder Yağızer, kalabalık bir partili gurubu tarafından ilçe girişinde karşılandı. Oluşturulan uzun bir araç konvoyu eşliğinden ilçeye giriş yapan Yağızer, ilçe merkezinde tur atarak halkı selamladı. Daha sonra beraberinde bulunan kalabalık parti gurubu ile birlikte AK Parti Başkale İlçe Başkanlığı önüne gelen Yağızer, toplanan kalabalığa Türkçe ve Kürtçe hitap ederek başkanlığı süresince yaptığı çalışmaları anlattı.

Hizmetlerine aynı kararlılıkla devam edeceğini de belirten Yağızer, "Bu kutsal görevi bize layık görenleri utandırmadık. Başkanlığımız süresince Başkale için en iyi çalışmaları yaptık. Her şeyden önemlisi Başkale'nin özlemle beklediği içme suyunu musluklardan akıttık. Bundan sonra da elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz" şeklinde konuştu.
Yaptığı kısa konuşmanın ardında seçim bürosuna geçen Belediye Başkanı Ejder Yağızer, tebrikleri kabul etti.

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 16:03:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
METİN ERTAŞ IP: 88.227.32.xxx Tarih : 12.02.2009 16:55:03

van başkale belediye başkanı ve şuanki akp belediye başkanı 5 bin kişi tarafından büyük       bir çoşkuyla karşılandı..van başkale durmak yok yola devam diyoruz