4
Mayıs
2024
Cumartesi
VAN

AKP binasında panik!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanlığı'nın önüne park edilen bir araç polisleri alarma geçirdi.
Alınan bilgilere göre, bugün saat 15.30 sıralarında Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Van İl Başkanlığı'nın önüne park edilen ve durumunda şüphelenen aracı gören parti yöneticileri, durumu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi.

Olay yerine gelen trafik polisleri, yolu çift taraflı yaya ve araç trafiğine kapatırken, Asayiş Şubesi ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Daha sonra olay yerine gelen bomba imha uzmanı, özel kıyafet giydikten sonra yolun kenarında park halinde olan 65 AR 676 plakalı özel otomobilin çevresinde incelemelerde bulunurken, bir yanda da aracın sahibini aramaya başladı.

Aracın çevresinde incelemelerde bulunan bomba imha uzmanının herhangi bir şüpheli durumla karşılaşmadığı halde, her ihtimale karşı yol araç ve yaya trafiğine açılmadan araç sahibinin gelmesi beklendi.

Aradan yarım saat geçtikten sonra olay yerine gelen ve Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde çalıştığı belirtilen araç sahibi Mahmut Kılıç, yakınında bulunan bir alışveriş merkezine gittiği için aracını buraya park ettiğini söyledi.

Kılıç, daha sonra aracını alarak olay yerinde ayrılırken, polis ekipleri de yolu yaya ve araç trafiğine tekrar açtı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2005 Cumartesi 19:35:11
Güncelleme :30 Temmuz 2005 Cumartesi 19:39:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?