3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

AKP Erciş Olağan Kongresi yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erciş İlçe Başkanlığı 3. Olağan Genel Kurul Kongresi yapıldı.

Kongre Erciş Spor Salonu'nda yapıldı. Kongreye tek liste halinde giren İbrahim Şahin 3. kez başkanlığa seçilerek güven tazeledi. AK Parti Van Milletvekili Kerem Altun'un divan başkanlığı yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Van Milletvekili Kerem Altun, parti olarak hizmete devam ettiklerini söyledi. Birlik ve bütünlüğün önemine değinen Altun, ilçeye birçok yatırımın getirildiğini ve bundan sonra da getirilmeye devam edeceğini söyledi.

Altun, "Türkiye'nin en güçlü siyasi kadrosu olarak bütün ülkemize, Vanımıza, şirin Ercişimize canla başla hizmet ediyoruz. AK Parti olarak modern dünyanın değerleriyle barışık, demokrasiye inanan, muasır medeniyetin bütün nimet ve imkanlarını halkından esirgemeyen, insan hak ve özgürlüklerini geliştirmeye adanmış bir siyasi hareketiz. Biz Türkiye'nin partisiyiz, bütün kitleleri kucaklayacak kadar kollarını açmış, merkezde bir partiyiz. Bütün gücümüzle Türkiye'nin itibarını yükseltmek, milletimizin emanetini taşımak siyasetimizin temel misyonudur. Kuşkusuz bu direnci kırmak, yolumuza engel koymak isteyenler, Türkiye'yi eski günlere döndürmeyi düşünenler vardır. Ama onların yaptığı bir hayalden ibarettir. AK Parti olarak, bugüne kadar ki icraatımızda 'Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir' ilkesini eksiksiz olarak hayata geçirmek hedefimiz olmuştur. Kimsenin demokrasiyi, hukuku, kalkınmayı, adaleti, merhameti milletten esirgeme hakkı yoktur. Bazı muhalefetin demokrasi dışı çabaları beyhudedir. Milletimiz günü geldiğinde, bunun hesabını sandıkta soracaktır. Tıpkı 22 Temmuz'da sorduğu gibi. AK Parti'nin odaklandığı tek yer bu milletin gönlüdür, bu milletin rızasıdır, bu milletin aklıdır, bu milletin vicdanıdır. Daha yapacak çok işimiz var. İnşallah ülkemize, Van'ımıza, Erciş'imize daha çok hizmet edeceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından yapılan seçimde katılımcı tüm delegenin oyunu alan İbrahim Şahin yeniden AK Parti Erciş İlçe Başkanı oldu. Yönetim kurulu asil üyelerine ise Zafer Delibaş, Mustafa Albayrak, Muhlis Demirdağ, Faik Çiftcioğlu, İrfan Dağ, Sabri Göçmen, Abdülaziz Sinoğlu, İbrahim Işık, İsmail Aslan, Fevzi Sardık, Mürsel Göral, M. Sıdık Demirdağ, Mahmut Akşit, Ahmet Toksoy, A. Baki Bilcan, Halit Halifeoğlu, Enver Yaşar, Sedrettin Dilmaç, Yusuf Altın, Muhammet Uzun, Bülent Maciter, Veysi Alan, A. Baki Kaya, Kutbettin Sağlam, Yusuf Demir, Ahmet Kaya, Salih Bütün, Sıracettin Çelik ile Umut Erdinç seçildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2008 Pazar 17:09:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?