6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

AKP Web sitesi yayına girdi

AK PARTİ WEB SİTESİ YAYINA GİRDİ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanı Mustafa Bilici, ilerleyen teknolojiye ayak uydurmanın gerekliliğinden bahsederek, bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Makamında açıklamalarda bulunan Mustafa Bilici, teknolojinin insan hayatındaki önemine değindi. Değişen dünya üzerinde her gün yeni yeniliklerin yaşandığını, bu yeniliklere insanların ayak uydurmak için yarıştığını ifade eden Bilici, muasır medeniyetlere ulaşma yolunda teknolojinin önemli yere sahip olduğunu belirtti.

Bu çerçevede Van İl Başkanlığı olarak hazırlamış oldukları www.vanakparti.com isimli internet sitesinin hayata geçtiğini anlatan Başkan Bilici, "Gerek Van halkımız gerekse de dünya, ilimizin tarihi ve kültürel varlıkları başta olmak üzere her türlü bilgiye bu siteden ulaşabilecekler. Bize şikayetlerini ve öngörülerini sunabilecekler. İlimiz ve ülkemizin haber konusundaki gündemi ile partimizin çalışmalarını halkımız bu site aracılığı ile takip edebilecektir. Hepimizin teknolojiye yetişmesi, onunla yarışması elbette ki mümkün olmuyor, ama teknolojiden geri kalmamak da önemlidir. Bu yüzden teknolojinin tüm gereksinimlerinden faydalanmak gerekmektedir. Vatandaşlarımızın bilgi alacağı ve seçmenlerimizin bizi rahat takip edebilecekleri bir sitenin oluşturulmasından son derece mutluluk duymaktayım. AK Parti Van Medya Birim Başkanlığımız bünyesinde hazırlanan ve her türlü bilginin yer alacağı, insanların istedikleri konularda tatmin olacakları bu web sitesinin partimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

AK PARTİ WEB SİTESİ YAYINA GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2010 Çarşamba 16:19:01
Güncelleme :19 Mayıs 2010 Çarşamba 18:04:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cihat deniz IP: 212.156.246.xxx Tarih : 25.05.2010 14:30:45

sayın başkanım sizi çok seviyoruz.Allah rızası için seviyoruz. akp türkiye için bir umut ışığıdır. sizden başkanım van edremit tokinin yolu yapılmasıdır.sizden lütfen rica ediyoruz.Türkiyede tek yolu yapılmayan tek yerdir.başkanım halk sizden bu konuda hizmet bekler