2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

AKP'de performans anketi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanlığı, mevcut belediye başkanları için performans değerlendirme anketi düzenledi.

Belediye Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen yoklamada, 29 Mart 2009 yerel seçimleri öncesi il genelindeki teşkilat üyelerine gizli oylamayla mevcut belediye başkanlarından memnun olup olmadıkları soruldu.

Yaklaşık bin 150 teşkilat üyesinin oy kullandığını belirten AK Parti Van İl Başkanı Vesim Yaviç, ankette belediye ve il genel meclisi üyeleri, il-ilçe kadın ve gençlik kolları ile il ve ilçe teşkilatlarının oy kullandığını kaydetti.

Ankette çıkan sonucun mevcut belediye başkanlarının yeniden aday gösterilip gösterilmemeleri için genel merkezin kararına ışık tutacağını söyleyen Yaviç, yoklamanın belediye başkanları ile ilgili bir performans değerlendirme anketi olduğunu ifade etti.

Bunun asla bir temayül yoklaması olmadığını da dile getiren Yaviç, "Aday adayların başvuru süresinin bitim tarihi olan 19 Aralık 2008 tarihinden sonra genel merkezimizce uygun görüleceği bir tarihte teşkilat temayül yoklaması yapılacaktır. Bugün 46 ilde aynı anda yapılan mevcut belediye başkanlarımızın performans değerlendirme anketidir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2008 Pazar 17:37:23
Güncelleme :14 Aralık 2008 Pazar 17:39:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?