6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

AKP'den kadın esnaflara ziyaret

AK PARTİ'DEN KADIN ESNAFLARA ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Kadın Kolları üyesi bir grup bayan, Hanımlar El Emeği Çarşısı'nı gezerek kadın esnafların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Van Kadın Kolları Başkanı Nahide Hakan ve beraberindeki partili üyeler, öğle saatlerinde Beşyol mevkiinde bulunan çarşıya geldiler. Bayanların işletmiş olduğu dükkanları bir bir dolaşan Hakan ve beraberindekiler, bayan esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. Uğradıkları her tezgahta alışveriş yapan Hakan ve partili üyeler, bayan esnafların sıkıntılarını da dinledi.

Yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren çarşı esnafı bayanlar, iş yapamamaktan dolayı şikayetlerini dile getirirken, artık iş yerlerini kapatma noktasına geldiklerini belirtti.

Daha sonra bir açıklama yapan Nahide Hakan ise, bayanların bir arada kendi işlerini icra etmelerinin çok güzel olduğunu vurguladı. Burada el emeğiyle yapılan işlerin çok güzel olduğunu ifade eden Hakan, bayanlara gerekli desteğin her zaman verilmesi gerektiğini belirtti. Buraya moral vermek ve esnafın sıkıntılarını dinlemek amacıyla geldiklerini belirten Hakan, bayan girişimcilerin işlerinin düzelmesi temennisinde bulundu.

Hakan ve beraberindeki partili bayanlar, son olarak çarşı içerisinde çaycılık yapan Nuray Şeker'in çay ocağında da birer çay içtikten sonra Hanımlar El Emeği Çarşısı'nda ayrıldılar.

AK PARTİ'DEN KADIN ESNAFLARA ZİYARET
AK PARTİ'DEN KADIN ESNAFLARA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2010 Çarşamba 18:46:05
Güncelleme :25 Mart 2010 Perşembe 09:53:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?