6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

AKP'den oda başkanlarına ziyaret

AK PARTİ'DEN ODA BAŞKANLARINA ZİYARET

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van İl Başkanı Mustafa Bilici, il teşkilatı ile birlikte yeni seçilen ve güven tazeleyen oda başkanlarını ziyaret etti.

İl Başkanı Bilici, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Abdulhekim Karabıyık, il başkan yardımcıları, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilk olarak Terziler, Konfeksiyoncular, Kunduracılar ve Giyim Sanatkarları Odası Başkanı Çetin Karaduman'ı ziyaret etti. Yeniden başkan seçilen Karaduman'ı tebrik eden ve bir süre görüşen Bilici, daha sonra Van Esnaf ve Sanatkarlar Birliği hizmet binasında bulunan Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysi Özçiçekçi ile Lokantacılar Odası Başkanı Osman Tuncil'i ziyaret etti.

İl Başkanı Bilici, daha sonra Odalar İş Merkezi'nde bulunan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'na geçti. Yeniden oda başkanlığına seçilen Faruk Alpaslan tarafından kapıda karşılanan AK Parti Van İl Başkanı Mustafa Bilici, Alpaslan'ın geçen dönem şoför esnafı için yapmış olduğu hizmetlerin bu dönemde de yapacaklarının göstergesi olduğunu belirtti. Bilici, Alpaslan'ın şoför esnafının sorun ve sıkıntılarından dolayı üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getireceğinden bir şüphesinin bulunmadığını dile getirdi.

Alpaslan ise, şoför esnafının kendisine gösterdiği güvenden dolayı mutlu olduğunu belirtti. Alpaslan, "Elbette yapılan güzel hizmetler sonucu takdir görmek son derece büyük bir onurdur. Birlik ve beraberlik içinde şoför esnafının refah düzeyini yükseltmek için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Birleştirici olmak lazım, yeni yönetimimle bu misyonu en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız" dedi.

İkram edilen şekerden de alan AK Parti heyeti, daha sonra odadan ayrıldı.

AK PARTİ'DEN ODA BAŞKANLARINA ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 16:01:00
Güncelleme :14 Ocak 2010 Perşembe 16:50:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?