2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

AKP'li Vekilin eşinden giyim yardımı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Kerem Altun'un eşi Hürriyet Altun, Kurban bayramı arifesinde Van'ın Erciş ilçesinde maddi durumu iyi olmayan 2 bin öğrenciye çeşitli giyim yardımında bulundu. 

Beraberinde AK Parti Erciş İlçe Kadın Kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Salihiye ve Atatürk ilköğretim okulunda düzenlenen yardım törenlerine katılan Altun, geleceğin umudu olan çocuklara sahip çıkmak, kollamak ve korumak zorunda olduklarını belirtti.
 
Gönül Köprüsü adı altında düzenlenen kampanyada elde edilen giyim yardımlarının dağıtmanın sevincini yaşadığını anlatan Altun, "Benim tek hayalim ülkemizde kurulan gönül köprüsünü devam ettirmek ve ileri safhalara çıkartmak için üzerime düşeni yapmaktır. Kurban Bayramı arifesinde 2 bin çocuğumuzu sevindirmek bizlere ayrıca mutluluk vermektedir " dedi. 

Konuşmanın ardından, Hürriyet Altun, AK Parti Erciş Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte getirilen çeşitli giyim malzemelerini maddi durumu iyi olmayan öğrencilere dağıttı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 19:50:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ALİ MERT IP: 85.110.115.xxx Tarih : 6.12.2008 09:26:11

Bunun da mı reklamını yapıyorsunuz.........