5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Akülü araç sevinci

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, kendisine mektup yazarak akülü araç talebinde bulunan Ayfer Duran'ın isteğini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne ileterek, engelli kadının hayalini gerçekleştirdi.

Kandaşoğlu'na mektup yazarak engelli olduğunu ve kendisine eğer imkanları varsa akülü engelli aracı alınmasını isteyen Ayfer Duran, dün bu amacına ulaştı. VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Ayfer Duran'ın akülü araç isteiğini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na iletti. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise gelen talebi değerlendirerek Van'a akülü araç gönderdi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Ayfer Duran'ı VATSO'ya davet ederek TOBB tarafından gönderilen akülü aracı teslim etti. Ailesi ile Van Ticaret ve Sanayi Odası'na gelen Ayfer Duran, kendisine teslim edilen Akülü engelli aracı ile denemeler yaparken, hayalinin gerçekleşmesine yardımcı olan Kandaşoğlu'na teşekkür etti. VATSO Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Ayfer Duran'ın kendilerine durumunu belirten bir mektup yazdığını belirterek "Biz de mektubu TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na gönderdik. Kendisi Akülü aracı alarak Ayfer Duran'a teslim etmemizi istedi. Kendisine yardımcı olduğumuz için mutluyuz, hayırlı olsun" ifadesini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 16:12:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?