2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

Alacak sorunu çözüldü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig B Kategorisi'nde mücadele eden Belediye Vanspor Kulübü Başkanı Birol Duman, takımda her hangi bir sorunun bulunmadığını ifade ederek, futbolcuların paralarının önümüzdeki hafta içerisinde ödeneceğini belirtti. 

Geçtiğimiz günlerde paralarını alamadıkları gerekçesiyle 14 futbolcu kentti terk etmesinin ardından yönetim kurulunun devreye girmesiyle birlikte soruna çözüm getirildi, takımda hiçbir sıkıntının bulunmadığı açıklandı. 

Atatürk Şehir Stadyumu protokol odasında basın toplantısı düzenleyen Başkan Birol Duman, yaşanan gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. İç ve dış transferde anlaşmaya varılan futbolculara peşinat başta olmak üzere hiç bir meblağ ödenmediğini ifade eden Duman, bu olayın tamamen yanlış anlaşılmadan ve kopukluktan meydana geldiğini belirtti. Teknik heyet dahil tüm futbolculara toplam 1 milyon 450 bin YTL'nin ödeneceğini anlatan Duman, "Buna benzer sorunlar geçtiğimiz yılda yaşandı ama bu şampiyonluğumuzu etkilemedi. Fakat bu tür olayların çok fazla yaşanacağını söyleyemeyiz. Çünkü bu yıl İddia, Toto gibi alanlardan alacağımız para hayli fazla olacaktır. Takımımız kesinlikle bu tür bir olaydan etkilenmemiştir. Ayrıca geçtiğimiz hafta sonu Şanlıurfa Belediyespor karşılaşmasında sergilenen futbol ve alınan bir puan kesinlikle ekonomik sıkıntıya dayalı değildir. Tüm futbolcularımız profesyonel olduklarını ne olursa olsun sahaya çıkarken, sorunları dışarıda bıraktıklarını dile getiriyorlar. Futbolcularımızın ilerleyen haftalarda bize daha güzel maçlar yaşatacaklarına inanıyorum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 16:02:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?