5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Altan Tan gençlerle buluştu

AK PARTİ'DEN EV SOHBETLERİ TOPLANTISI

AK Parti Van Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ev sohbetleri toplantısına gazeteci-yazar Altan Tan katıldı.

Erciş ilçesinde yapılması planlanılırken, çıkan olaylar nedeniyle iptal edilerek il merkezinde düzenlenen ev sohbetleri toplantısında gençlerle buluşan gazeteci-yazar Altan Tan, değişen dünya düzeninde Türkiye'nin aktif rol üstlenmesini değerlendirdi. Türkiye'nin etkin bir dış politika izlemesini konuşan ve içteki sorunların da çözüme kavuşturma zaruriyetine değinen Tan, bu sorunların çözümünün ilk basamağının ise sivil bir anayasa olduğunu kaydetti. Gerçek demokrasi, herkese demokrasi temennisini dile getiren Tan, siyasi partileri üzerine düşen görev ve sorumlulukları bilerek, olgun davranmaya, yaşanan tahriklerden ve sabotajlardan kaçınmaya davet etti.

Gençliğin; enerjisini eleştirmeye, sorgulamaya ve düşünmeye kullanması gerektiğini de söyleyen Tan, “Herkes bulunduğu yeri bir basamak yükseğe çıkarmak için çalışsın. İşte, ancak o zaman ilerleyebiliriz” dedi.

AK PARTİ'DEN EV SOHBETLERİ TOPLANTISI
AK PARTİ'DEN EV SOHBETLERİ TOPLANTISI
AK PARTİ'DEN EV SOHBETLERİ TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2009 Pazar 09:36:02
Güncelleme :13 Aralık 2009 Pazar 10:00:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet nuri IP: 85.110.117.xxx Tarih : 14.12.2009 20:34:27

akparti gençliğini gönülden kutluyorum.altan tan önemli bir gazetecidir.gerçek bir demokrattır.akpartiyi eleştiren bir isimle akparti gençliğinin buluşması fikir alışverişi yapması beni umutlandırmıştır.tebrik ediyorum sizleri...başarılar.