3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Anaokullu küçüklerden büyük gösteri!

Van Rekabet Kurumu İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri yılsonu dolayısıyla hazırladıkları etkinlik büyük beğeni topladı.

Atatürk Kültür Merkezi Tiyatro Salonu'nda düzenlenen etkinlik için daha önceden hazırlanan kostümleriyle alkışlarla sahne alan minikler öğrenciler başarılı hareketleri ve replikleriyle izleyenleri büyüledi. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği gösterilerde çocuklar kendilerine verilen rolleri en iyi şekilde sundular. Minik öğrencilerin şiirler okuduğu, şarkılar söylerek dans ettiği etkinlik velilerinden büyük alkış aldı.

Rekabet Kurumu İlköğretim Okulu Müdürü Talat Toy, çocukların gelişmeleri ve sosyal açıdan kendilerini ifade edebilmeleri açısından bu tür etkinlikleri geleneksel hale getirdiklerini belirterek, "Çocuklarımız yıl boyu okulda kazandığı bilgi ve becerileri sahnelediler. Öğrencilerimizin gösterdikleri cesaretlerinde dolayı kutluyorum. Okul öncesi eğitimin alt düzeyde olduğu ilimizde bu tür etkinliklerin yapılmasının okul öncesi eğitimin yaygınlaşmasına katkı sağlayacağını düşünüyorum. Hedefimiz tüm çocuklarımızı birinci sınıfa kayıt yapmadan okul öncesi eğitimden geçirmektir. Emeği geçen öğretmen ve velilerimize ayrıca teşekkür ederim" dedi.

Yaklaşık 2 saat süren etkinlik sonunda minik öğrenciler, izleyiciler tarafından ayakta akışlandı.

.
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2008 Pazar 18:14:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
İbrahim İLHAN IP: 212.175.112.xxx Tarih : 20.05.2008 10:15:36

Başta Anasıfı öğretmenlerini tebrik ediyorum.Miniklere verdikleri eğitimin ne derece önem arz ettiğini;Ana Sınıfı öğrencileri, sergiledikleri oyunlarla kanıtladılar.Minik öğrencilerin sergiledikleri oyunlardan büyük keyif aldım .Emeği geçenlere teşekür ederim.