4
Mayıs
2024
Cumartesi
VAN

Apartman bodrumunda 'altın vuruş!'

Van’da, girdiği apartmanın 1. katında aşırı dozda eroin alarak ’Altın Vuruş’ yapan bir kişi hayatını kaybetti. Olay, sabah saat 09.30 sıralarında Bahçıvan Mahallesi Başkale Minibüs Garajı yakınlarında bulunan Senar Apartman’ın 1. katında meydana geldi.

Sabah apartmanı temizleyen kapıcı İskender Yılmaz, yandaki binayı temizlemek için apartmandan ayrıldı. Bir süre sonra tekrar binaya gelen kapıcı Yılmaz, 1. katta yerde yatan bir şahsı görerek 112 Acil Servis’i aradı.

112 Acil Servis ile birlikte olay yerine gelen polis ekipleri, Salih Tekin’in (35) cansız bedeniyle karşılaştı. Uzman ekipler tarafından yapılan incelemelerin ardında Tekin’in aşırı dozda eroin aldığı ve ’Altın Vuruş’ yaparak hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yerine gelen savcının yaptığı incelemelerin ardından Tekin’in cesedi otopsi yapılmak üzere Van Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yakınları, bekar olduğunu söyledikleri Tekin’in, madde bağımlısı olduğunu ve tedavi gördüğü Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde dün akşam saatlerinden geldiğini söyledi. Tekin’in, ’Altın Vuruş’ yaptığı apartmanda yakınlarının oturduğu kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2005 Salı 15:22:50
Güncelleme :26 Nisan 2005 Salı 15:46:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?