3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Araç kundakçıları geri mi döndü?

Van'da çalıntı ve sahte plakalı olduğu tespit edilen bir otomobilin, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kundaklandığı öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre olay, İstasyon Mahallesi 6 No'lu Sağlık Ocağı yakınlarında meydana geldi. 34 UC 3127 sahte plakalı ve çalıntı olduğu tespit edilen otomobil, dün gece park halindeyken bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Aracın yandığını gören vatandaşların polise bilgi vermesinin ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine gelen polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, itfaiye ise yaklaşık yarım saatte yangını kontrol altına aldı.

Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Bomba İmha ve İnceleme Büro Amirliği ile Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri ise yanarak hurdaya dönen otomobil üzerinde detaylı çalışma başlattı. Yapılan araştırmalarda otomobilin ön ve arka yan tarafından darbe aldığı ve İstanbul'dan çalıntı olduğu ortaya çıktı. Plaka bilgilerinden araç sahibine ulaşılmaya çalışıldığı belirtildi.

Ekipler tarafından otomobilin kim ya da kimler tarafından kundaklandığı araştırılırken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 11:34:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?