5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Arınç kahvaltıda güldü

22. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, bu sabah yaptığı kahvaltıda, işletmeci Yusuf Konak'ın yaptığı espriler ve sorduğu bilmecelere gülmekten kırıldı.

Bazı gezi ve incelemelerde bulunmak üzere dün Van'a gelen Bülent Arınç, beraberindeki heyetle gittiği kahvaltı salonunda eğlenceli dakikalar geçirdi. Kahvaltıda Arınç'ın masasında; otlu peynir, bal, tereyağı ile Van'a has murtuğa, kavut, cacık gibi onlarca çeşit yer aldı. Kahvaltı sırasında sorduğu bilmecelerle müşterilerine çeşitli hediyeler veren Yusuf Konak'ın esprileri ve soruları Arınç'ı güldürdü.

Van kahvaltısını beğendiğini söyleyen Arınç, İHA muhabirinin, "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İran'a gidişi sırasında basın mensuplarına Kürt sorunu konusunda güzel gelişmeler olacağını açıklamıştı" ifadesi üzerine Arınç, Cumhurbaşkanı Gül'ün o açıklamasını takip edemediğini ve konu hakkında herhangi bir bilgisinin bulunmadığını söyledi.

Bülent Arınç, kahvaltının ardından Yusuf Konak'ın kendisine sunduğu hediyeleri de aldıktan sonra İzmir'e gitmek üzere Van Ferit Melen Havaalanı'na hareket etti.
Sabah kahvaltısına; Van Belediye Başkanı Burhan Yenigün, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Vesim Yaviç ve partili üyelerin yanı sıra Özel Divan Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muhsin Tezcan ve başhekim yardımcısı Dr. Sedat Kavas da katıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2009 Perşembe 14:18:36
Güncelleme :12 Mart 2009 Perşembe 14:27:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?