7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Asfalt çalışmaları başladı

VAN BELEDİYESİ'NDEN ASFALT ÇALIŞMASI

Van Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, havaların düzelmesi ile birlikte asfaltlama çalışmalarına yeniden başladı.

Uzun geçen kış mevsiminden dolayı tahrip olan yolların standart hale getirilmesi için belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu güzergahların asfaltlanması, vatandaşları memnun ediyor. Hafiziye Mahallesi Kazım Karabekir Lisesi çevresinde bulunan Eski Cezaevi 2. Sokak'ta asfalt çalışması başlatan belediye ekipleri, hem trafik yükünün fazla olduğu hem de lise öğrencilerinin kullandığı sokağı baştan sona yenilenerek, beton asfaltla kapladı.

Geçen yıllardan beri ihmal edilen bozuk yolların yapımı ve yeniden asfaltlanması çalışmaları aralıksız sürdürüldüğünü belirten Fen İşleri Müdür Yardımcısı Bekir Kıran, "Asfaltlama çalışmalarına mevsim şartlarının normalleşmesiyle start verdik. Şu anda birkaç mahallede ekiplerimiz tam mesai çalışıyorlar. Halkımızın büyük özlemle beklediği hizmetleri bütün imkanlarımızı seferber ederek kendilerine sunuyoruz. Bugün yaptığımız asfaltlama ile yılların ihmalini giderdik. Başkanımız Bekir Kaya'nın talimatlarıyla hizmetleri her alana yaymaya başladık" dedi.

VAN BELEDİYESİ'NDEN ASFALT ÇALIŞMASI
VAN BELEDİYESİ'NDEN ASFALT ÇALIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 17:35:03
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 17:47:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet salih bozkaya IP: 78.187.139.xxx Tarih : 17.05.2010 09:03:17

cevdet paşa mah. selçuklu cadddesini de açarsanız asfaltlasanız inşaalah hep başarılı olursunuz senelerden beri hep açılacak genişletilecek dendi ama  halen birşey yoktur başarılar tüm ekibe