5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Askeri panzer 1 çocuğu ezdi

Van'da yola aniden çıkan çocuklara çarpmamak için fren yapan özel harekat panzerinin devrilmesi sonucu, 1 çocuk hayatını kaybederken, 2 polis memuru yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Van-Hakkari karayolu üzerinde bulunan Kurubaş Köprüsü'nde meydana geldi. Başkale ilçesinden görevden dönen Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne ait panzer, Kurubaş köyü çıkışında yola aniden çıkan 2 çocuğu fark etti.

Çocuklara çarpmamak için ani fren yapan ve direksiyon hakimiyetini kaybeden panzer devrildi. Kazada devrilen panzerin çarptığı 7 yaşındaki Maziye Aslan ile panzerde bulunan polis memurları M.A. ve A.U. yaralandı. Yaralı çocuk ambulansla Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, yaralı polisler ise Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralılardan durumu ağır olan Maziye Aslan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tedavi altına alınan polis memurlarının sağlık durumlarının iyi olduğu, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2009 Pazar 17:26:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CAN ERER IP: 85.104.210.xxx Tarih : 26.04.2009 20:58:55

başlıga bakın askeri panzer diyo haberin içeriginde polis özel hareket panzeri