7
Mayıs
2024
Salı
VAN

Atlasjet, Van seferlerine başladı

Atlasjet Havayolları, Van’a uçak seferlerini başlattı. İstanbul’dan bugün öğleden sonra gelen ilk uçak, Ferit Melen Havaalanı’nda davul-zurna eşliğinde halaylarla karşılanırken yolculara da çikolata ikramında bulunuldu.

Van’a, Türk Hava Yolları’ndan sonra ilk özel uçuşları Atlasjet Havayolları başlattı. Türkiye’nin 17. uçuş noktası olarak Van’a ilk seferini düzenleyen Atlasjet’in yolcuları için karşılama töreni düzenlendi. Yolcularla birlikte Van’a gelen Atlasjet Yer İşletme Başkan Yardımcısı Yüksek Atak, doğuda Erzurum, Diyarbakır, Malatya ve Erzincan’dan sonra Van’ın 5. uçuş noktası olduğunu belirterek, "İstanbul’dan Van’a dolu olarak geldik. Buradan da dolu gidiyoruz. Her hafta Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günü İstanbul’a karşılıklı seferler düzenleyeceğiz. Bu potansiyelin sürmesi halinde Van’a yaptığımız uçak sefer sayısını arttıracağız" dedi.
Atlasjet Bölge Temsilcisi Abdullah Tunçdemir de, düzenlenen seferlere halkın büyük ilgi gösterdiğini, özel havayolu uçuşlarının Van’ın turizmine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

VAN (İHA) -
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2004 Pazar 10:27:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?