5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Atletizm bayılttı

Van'ın Muradiye ilçe merkezi ile köylerdeki ilköğretim okulu öğrencilerinin katıldığı atletizm yarışmasında bayılan kız öğrenciler hastaneye kaldırıldı.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce organize edilen atletizm yarışması, Eski Van Yolu Caddesi üzerinde 80 öğrencinin katılımı ile 4 ayrı kategoride gerçekleşti. Asfalt yolda yarışırken yarı yolda yere düşen veya bayılan kız öğrencilere, hazırda bulunan 112 Acil Servis ekibi tarafından ambulansta oksijen takviyesinde bulunuldu. Öğretmenlerin başından ayrılmadığı bazı öğrenciler, daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Yarışma sonunda; Küçük Erkekler kategorisinde Ümit Türkoğlu (Akbulak YİBO), Bayram Ataş (Akbulak YİBO) ve Mevlüt Güzel (Merkez Atatürk İlköğretim Okulu), Küçük Kızlar kategorisinde Gurbet Bayçınar (Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu), Şehriban Gezer (Atatürk İlköğretim Okulu), Damla Yıldız (Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu), Yıldız Erkekler kategorisinde Müjdat İnci (ÇPL), Ramazan Çalmak (ÇPL) ve Muhammet Kafabaya (Babacan İlköğretim Okulu), Yıldız Kızlar kategorisinde ise Halide Eravcı (Akbulak
YİBO), Fatma Almaç (Akbulak YİBO) ve Ezgi Fırtına (Atatürk İlköğretim Okulu) dereceye girdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 16:24:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?