3
Mayıs
2024
Cuma
VAN

Avrupa Şampiyonası'na hazırlanıyor

Van Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Remzi Yılmaz, 'Avrupa Karate Şampiyonası'na katılmak üzeri Romanya'nın başkenti Bükreş'e gitmeye hazırlanıyor.
 
Van Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez, yardımcısı Önder Okşar ve Romanya'ya gidecek olan Emniyetspor Kulübü antrenörü olan polis memuru Remzi Yılmaz ile birlikte brifing salonunda basın toplantısı düzenledi. 

Kesmez, polis memuru Yılmaz'ın 29-30 Eylül 2008 tarihleri arasında Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenecek olan Uluslararası Karate Semineri'ne katılacağını, daha sonra Dünya Shotokan Karete Federasyonu tarafından 1-5 Ekim 2008 tarihleri arasında organize edilen 'Avrupa Karate Şampiyonası'na da katılacağını ifade etti. 

Kesmez, "İlimizde spor konusunda çok güzel gelişmeler oluyor. Biz de emniyet olarak her şeyin içerisindeyiz. Önce kendi asli görevimiz olan emniyet ve asayişi düzenleyerek bu konuda üzerimize düşeni fazlasıyla yaparken diğer konulara da el atıyoruz. Emniyetspor Kulübü'nde karate hocamız olan Remzi Yılmaz'ı Romanya'nın başkenti Bükreş'ten madalya ile dönmesini bekliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 16:23:13
Güncelleme :22 Eylül 2008 Pazartesi 16:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?