5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Ayakkabı hırsızları yakalandı

Van'ın Erciş ilçesinde girdikleri apartmanlarda çaldıkları ayakkabıları satan 4 kişi, yapılan kameralı takip sonucu 7 çift ayakkabı ile yakalandılar.


Alınan bilgilere göre, son günlerde ilçe merkezinde bulunan bazı apartmanlardaki dairelerin önüne bırakılan ayakkabıların çalındığı ihbarını alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızların yakalanması için vakit geçirmeden çalışma başlattı.

İlçede kurulan ve daha önce de birçok suçun aydınlatılmasında yararlanılan kamera sisteminden yararlanan polis ekipleri, kamera görüntülerini incelemeye başladı. Kamera görüntülerini dikkatli bir şekilde inceleyen polis ekipleri, ilçe merkezinde 4 kişinin şüpheli bir şekilde dolaştığını tespit etti. Kamera sistemi ile şüphelileri takibine devam eden polis ekipleri, şahısların yakınlarda bulunan bir siteye girdiğini tespit etti.

Bir süre içerde kaldıktan sonra ellerinde bulunan siyah bir poşet ile apartmanda çıkan şahısları yakalayan polis ekipleri, şahısları apartmanın daire kapıları önünden satmak amacıyla aldıkları 7 çift ayakkabı da ele geçirildi.


Yakalanarak gözaltına alınan 4 şahsın hakkında İllçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin tamamlanmasından sonra adli makamlara sevk edileceği kaydedildi.

İha
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2009 Çarşamba 17:16:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?