5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Aydın AKP'den kopmuyor.

Van'ın Erciş ilçesinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan, ancak olumlu sonuç alamayan Sait Aydın, bu sonuca rağmen siyasi hayatını gönül verdiği AK Parti'de sürdüreceğini söyledi.

Aday adaylığı süreci içersinde kendisine gösterilen yakın ilgi ve alakadan ötürü bin 500'e yakın sevenine yemekli bir toplantıda teşekkür eden Sait Aydın, partisinden hiç bir zaman küskün olmadığını bildirdi. Bundan sonra da siyasi hayatını sevenleri ile birlikte AK Parti'de devam etme kararında olduğunu anlatan Aydın, "Sevenlerimizle birlikte yaptığımız toplantı neticesinde kendi partimiz olan AK Parti'de siyaset yapmaya devam etme kararı aldık. Her hangi bir oluşumun içinde de yer almayacağımı buradan kamuoyuna beyan etmek istiyorum. Aday adaylığı süreci içersinde bana destek olan ve benimle birlikte hareket eden aile efradıma, sevenlerime sonsuz şükran borçluyum" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 20:26:22
Güncelleme :9 Ocak 2009 Cuma 10:42:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali sönmez IP: 85.98.126.xxx Tarih : 10.01.2009 21:10:58

o zaman neden akp rakip oldunuz dp geçtiniz bırakın bo ayakları siyasi ayakları destek gelmedi hemen geçtiniz akp ye soruma cevap yazın bi zahmed