6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Ayrı yaşadığı eşini başından vurdu

RAMAZAN'IN İLK GÜNÜNDE AYRI YAŞADIĞI EŞİNİ BAŞINDAN VURARAK ÖLDÜRDÜ

Van'da bir kişi, ayrı yaşadığı eski eşini başından vurarak öldürdükten sonra 2 çocuğunu alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, bugün öğle saatlerinde Cevdetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Ş.T. isimli şahıs, öğle saatlerinde eski dini nikahlı eşi Altun Akırmak'ın (29) evine gitti. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ş.T. yanında getirdiği av tüfeği ile Akırmak'ı başından vurdu. Şahıs, Akırmak'ın annesi Şefika Calp'ı (53) da kol ve bacağından yaraladı. Şahıs, olay sonrası evde bulunan N.A. (1) eve Ş.A. (3) isimli çocuklarını da alarak kayıplara karıştı.

Silah sesini duyan komşular eve geldiklerinde kanlar içerisinde yatan Akırmak'ı görünce polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine giden sağlık ekiplerinin yaptıkları müdahaleye rağmen Akırmak olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı anne Calp ise 112 Acil Servis ambulansı ile Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni götürülerek tedavi altına alındı. Polis, olay sonrası çevrede yaptığı incelemeler sonucu Ş.T.'nin olayda kullandığı tahmin edilen av tüfeği ile aracı buldu.

Polis ve nöbetçi Cumhuriyet Savcısı, ilk incelemelerin ardından cenazeyi otopsi için Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderdi. Polis, olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

RAMAZAN'IN İLK GÜNÜNDE AYRI YAŞADIĞI EŞİNİ BAŞINDAN VURARAK ÖLDÜRDÜ
RAMAZAN'IN İLK GÜNÜNDE AYRI YAŞADIĞI EŞİNİ BAŞINDAN VURARAK ÖLDÜRDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2010 Çarşamba 16:04:01
Güncelleme :11 Ağustos 2010 Çarşamba 16:56:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?