5
Mayıs
2024
Pazar
VAN

Bahar Turnuvası'nın ardından

Van Valiliği tarafından düzenlenen "Bahar Kupası" halı saha futbol turnuvası finalini oynayan takım sporcuları Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez'i ziyaret etti.


Bahar kupası finalini oynayan iki takım sporcuları TFF VAN Bölge Teknik Sorumlusu Alpaslan Has ile birlikte akşam saatlerinde Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez'i makamında ziyaret etti. Kesmez, beraberinde yardımcısı Mustafa Uçkan ve Terörle Mücadele Şube Müdürü Savaş Akın'la birlikte sporcuları karşıladı.

Kesmez'in makam odasında yapılan sohbetin ardından turnuva boyuncu polisle hep birlikte olduklarını ifade eden TFF VAN Bölge Teknik Sorumlusu Alpaslan Has, değişik mahallelerden 640 sporcunun katıldığı turnuva kapsamda birbirleri ile iyi kaynaştıklarını belirtti. Has, "Zaman zaman çok duygulandık. Çünkü, sporcu arkadaşlarımızı maç sonrası halı sahanın servisi geciktiği zamanlarda polis evlerine kadar götürdüler.

Başta Valimiz Özdemir Çakacak olmak üzere size ve turnuvada emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyoruz" dedi.


Böyle bir turnuvayı düzenlemekten ve katılımdan dolayı herkese teşekkür ettiğini ifade eden Kesmez, "Tabii ki turnuvanın hamisi, destekçisi Valimiz Özdemir Çakacak'ın başkanlığında oldu. Biz de emniyet mensupları olarak bu turnuvanın organizatörlerindendik. Geçen yıl bu turnuvanın biraz daha küçüğünü yaptık. Bu yıl ise daha geniş kapsamlısını yaptık.

640 sporcunun katıldığı bu turnuva inanıyorum Türkiye'nin en büyük organizasyonlarından birisiydi. Spor kendi içinde kardeşlik dostluk, centilmenlik, kardeşlik ve iyi ahlak kazanmak için birebir yapılan bir olgu. İyi bir sporcunun polisle olumsuz yönde bir işi olmuyor. Gerçek sporcu cezaevi veya polis karakollarında işi yok. Hayata iyi hazırlanıyor, hayatını daha iyi disiplin altına alıyor" dedi.


Konuşmaların ardından her iki takımın kaptanları Emniyet Müdürü M. Salih Kesmez'e birer forma hediye etti. Emniyet Müdürü Kesmez ise futbolculara yaz tatili esnasında okumaları için kitap hediye etti.
 

İha
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 19:46:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?