2
Mayıs
2024
Perşembe
VAN

'Bak Hele Bak'a ödül

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) tarafından 'Bak Hele Bak' olarak tanınan kahvaltı salonu işletmecisi Yusuf Konak'a ilin tanıtımı için gösterdiği çabadan dolayı üstün hizmet belgesi verildi.
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken adına Yusuf Konak'a belgesini Van Esnaf ve Sanatkarlar Birliği (VESOB) Başkanı Hüsamettin Çelik verdi. Konak'ın gerek ilin ve gerekse de kahvaltı kültürünü yerli ve yabancı turistlere tanıtmasının büyük önem arz ettiğini ifade eden Çelik, bu nedenle kendisine bir hizmet belgesinin verilmesini uygun gördüklerini belirtti. TESK'le yapılan görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini vurgulayan Çelik, birliklerinin genel kurul delegesi ve aynı zamanda birliğe bağlı odaların denetim kurulu üyesi olan Konak'a bu belgeyi vermekten son derece mutlu olduğunu kaydetti.
'Bak Hele Bak' Yusuf Konak ise, Türkiye içerisinde ve dışarısında 60'a yakın belgesinin bulunduğunu ifade ederek, üye olduğu birliğin genel başkanından böyle bir belgeyi almanın mutluluk verici olduğunu kaydetti.
Belge töreni, içilen çayların ardından sona ererken, Yusuf Konak, her zaman olduğu gibi yaptığı esprilerle VESOB Başkanı Hüsamettin Çelik ve birliğe bağlı diğer oda başkanlarını gülme krizine soktu.

iha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 13:47:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?