7
Mayıs
2024
Salı
VAN

'Bak Hele Bak'ta kahvaltı

BAKAN DEMİR VE MİLLETVEKİLLERİ VAN KAHVALTISI YAPTI

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, beraberindeki komisyon üyeleri ve bürokratlarıyla yoğun Van programında kaybettiği enerjiyi 'Bak Hele Bak'ta Van kahvaltısı yaparak depoladı.

Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere bulunmak üzere Van'a gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Nusret Bayraktar ve komisyon üyesi milletvekilleri, Van Valisi Münir Karaloğlu, AK Parti Van milletvekilleri İkram Dinçer, Kayhan Türkmenoğlu ve bürokratlarla Van kahvaltısı yaptı. Bak Hele Bak lakaplı işletmecide kahvaltı yapan Bakan Demir ve beraberindekilere kahvaltı menüsünde bulunan bal, kaymak, otlu peynir, murtuğa, cacık, kavut, yumurtalı kavurma, tandır ekmeği ve diğer ürünler ikram edildi.

Sıcak bir ortamda geçen kahvaltı da Yusuf Konak yine misafirlerine çeşitli bilmeceler sorarak hediye dağıtırken, Van Kedisi'nin göz renklerini Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin logosunda kullanan Melih Gökçek'e göndermelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi'nin logosunda bulunan sarı-mavi rengin Van Kedisi'nden alıntı yapıldığını ve Ankara Kedisi olmadığını iddia eden Konak, üzerinde tescillenmiş olan 'Van Kedisi' tablosunu da Bakan Demir'e hediye etti.

Kahvaltı sonrası Bakan Demir beraberinde Van Valisi Münir Karaloğlu, Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ve bazı bürokratlarıyla Bitlis'e giderken, komisyon üyeleri de eşleriyle birlikte Vangölü Havzası'nda bulunan tarihi ve turistik ören yerleri gezmeye çıktı.

BAKAN DEMİR VE MİLLETVEKİLLERİ VAN KAHVALTISI YAPTI
BAKAN DEMİR VE MİLLETVEKİLLERİ VAN KAHVALTISI YAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 12:22:05
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 18:19:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Osman YILMAZ IP: 78.174.90.xxx Tarih : 27.06.2010 15:48:02

ülkede türk-kürt kavgası için zemin yoklanırken ve de hatlar daha da derinleştirilirken bakan beyin yeme-içme adına sarf ettiği büyük efor gözlerimi yaşarttı doğrusu.ülkenin her tarafına benzin dökülüp yakılmak istenirken bakan beyin yöresel tatlar ve renkler adına master yapması  ülkem adına büyük bir kazanç olarak yazılacaktır hiç kuşkunuz olmasın.birileri taşeron örgütü ,ülkenin geleceğinin karartılması adına kullanırken bakan beyin oturduğu yerden van kedisinin gözleri için destan yazması beni bir hoş etti desem yeridir.rabbim bu zavallı millete acısın ...