6
Mayıs
2024
Pazertesi
VAN

Bakan Çelik memleketinde hasret giderdi

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Bayram namazını kıldığı cami çıkışında vatandaşlarla bayramlaştı, kendisine ikram edilen çörek ve baldan yedi.

Bayram tatilini memleketi Van’da geçirmek için gelen Bakan Çelik, Belediye Başkanı Burhan Yenigün, AKP Van İl Başkanı Ebubekir Gülaçar ile birlikte Bayram namazını Serhat Mahallesi’ndeki Kuba Camii’nde kıldı. Serhat Mahallesi Muhtarı Mevlüt Dinmez tarafından karşılanan Milli Eğitim Bakanı Bakanı Hüseyin Çelik, namaz sonrası tüm mahalle sakinleri ile tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı. Camii çıkışı Serhat Mahallesi Muhtarı Mevlüt Dinmez’in evde yaptırdığı çörek ve bal, Bakan Çelik ve cemaata ikram edildi.

Muhtar Dinmez, Çelik’i mahallelerinde görmekten son derece mutlu olduğunu belirterek, caminin yapılmasına katkı sunan Bakanın babası Hasan Çelik ve AKP İl Başkanı Ebubekir Gülaçar’a teşekkür ettiğini söyledi.

Serhat Mahallesi sakinleri de çalışmalarından dolayı muhtar Mevlüt Dinmez’e hazırladıkları plaketi Bakan Hüseyin Çelik verdi. Çelik, Bayram namazı sonrası İstasyon Mahallesi’nde oturan anne ve babasının bayramlarını kutladıktan sonra Karayolları Sosyal Tesisleri’ndeki bayramlaşmaya katılacak.

van
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2004 Pazar 10:12:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali DURAN IP: 88.227.106.xxx Tarih : 18.05.2007 19:45:22
BEN EBUBEKİR GÜLAÇARI ÇOK BEĞENİYORUM MİLLET VEKİLİ OLMASINI İSTİYORUM (AK PARTİDEN)BENİM GİBİ ONU İSTEYEN İSTEYEN BİNLERCE İNSAN VAR İNŞALLAH OLUR